Τεχνολογία

Εκδρομή στις Σπέτσες για brainstorming στο εξοχικό του Κασσελάκη

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη με τον οικοδεσπότη πρόεδρο του κόμματος να υποδέχεται πριν από την έναρξη της, τους βουλευτές στην είσοδο του οικήματος και τους χαιρετούσε έναν –έναν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε τις εργασίες της ΚΟ στις Σπέτσες υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα λεγόμενα του, πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση  αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο, με στόχο την ανασυγκρότηση  εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους στους τομείς της Υγείας, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Παιδείας, της Ασφάλειας, της Δημόσιας Διοίκησης, της Δικαιοσύνης, την ευημερία και την πρόοδο για όλους,  για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιείται ανά ώρα ένα μικρό διάλλειμα πεντάλεπτης διάρκειας για τους καπνιστές, καθώς απαγορεύεται το τσιγάρο μέσα στο σπίτι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το τζάκι στο χώρο που γίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ είναι αναμμένο, με τους βουλευτές να κάθονται γύρω- γύρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές που συμμετέχουν στη συνάντηση κάθονται στο σαλόνι του σπιτιού του Στέφανου Κασσελάκη, σε τρεις μεγάλες ροτόντες, και κρατούν σημειώσεις για τα τεκταινόμενα σε λάπτοπ.

Παράλληλα μετά τις 8.30 μ.μ θα υπάρξει μπουφές, με πολλά εδέσματα, ενώ έχει προβλεφθεί και φαγητό  για τους βίγκαν.

Στις απουσίες εκτός των Αλέξη Τσίπρα, Ελενας Ακρίτα και Ολγας Γεροβασίλη, προστέθηκε και η βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη που δήλωσε ασθένεια. Ο Παύλος Πολάκης αναμένεται στο νησί το βράδυ, λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου. Αντίστοιζχα οι Αθηνά Λινού και Ρένα Δούρου θα φθάσουν στις Σπέτσες το Σάββατο.

Ο Σωκράτης Φάμελλος έφτασε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη κρατώντας ένα κουτί γλυκά.

Αυξημένα τέλος, είναι τα μέτρα ασφαλείας στο νησί εξαιτίας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button