Περιβάλλον

Δυτική Μακεδονία: Σε ποιους δρόμους είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Στα Γρεβενά, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Γρεβενών-Σαμαρίνας, από το 12ο χλμ έως το 54ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών-Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 12ο χλμ έως το 50ο χλμ και στην επαρχιακή οδό Γρεβενών-Ζιάκα-Περιβολίου, από το 12ο χλμ έως το 45ο χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στην Καστοριά, χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους από το 18ο χλμ έως το 28ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), και από το από το 38ο χλμ έως το 48ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς- Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο τμήμα του κάθετου άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, καθώς και στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Φλώρινα, απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο δίκτυο της Κοζάνης στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button