ΓυναίκαΜόδα

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πυκνά σύμφωνα με τον κομμωτή των celebrtities

Ο Chris Appleton, ο κομμωτής μερικών από τον διασημότερων γυναικών στον πλανήτη όπως της Jennifer Lopez, της Kim Kardashian και της Drew Barrymore, μας δίνει μερικά tips για να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο πυκνά.

Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα στις ρίζες

Μερικές φορές αρκεί και μόνο να αλλάξετε τον τρόπο που χτενίζετε τα μαλλιά σας μετά το ντους για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Ο Chris Appleton προτείνει να ακολουθήσετε αυτό το hack για να δώσετε όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας: ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα σπρέι που ενισχύει τον όγκο της τρίχας (thickening spray).

Ψεκάστε το σε στεγνές ρίζες, πάρτε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, τυλίξτε μια μεγάλη τούφα γύρω της και σηκώστε τη προς τα πάνω. Ζεστάνετε τη ρίζα για λίγα μόλις δευτερόλεπτα με το πιστολάκι και συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο σε όλο το κεφάλι – το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε: άμεσος όγκος στα μαλλιά σας.

 

Αλλάξτε τη χωρίστρα σας

Ανά διαστήματα αλλάζετε τη φορά της χωρίστρας σας – μπορεί να σας ακούγεται παράξενο αλλά είναι μια κίνηση που δίνει στις ρίζες των μαλλιών λίγο παραπάνω ύψος, με φυσικό τρόπο, εξηγεί ο ειδικός.

Δοκιμάστε τα extensions

Σχεδόν όλα τα εντυπωσιακά χτενίσματα με όγκο των αγαπημένων σας celebrities γίνονται με την βοήθεια extensions. Κλείστε ραντεβού με τον κομμωτή σας για να σας εξηγήσει τη διαδικασία (η εφαρμογή και η αφαίρεση των extensions γίνεται πάντα στο κομμωτήριο) ή δοκιμάστε την εναλλακτική με clip-ins.

Κοιμηθείτε με πλεξίδες

Πριν τον βραδινό ύπνο, κάντε τα μαλλιά σας πλεξίδες και κοιμηθείτε με αυτές – αυτό το τρικ των ειδικών μπορεί να δώσει στα μαλλιά με λεπτή τρίχα κάποιον επιπλέον όγκο χωρίς να πάρετε τη βοήθεια της θερμότητας. Πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε λακ στις άκρες των μαλλιών σας και δημιουργήστε χαλαρές πλεξίδες -είτε μία μεγάλη είτε δύο σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σας, ανάλογα με το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά σας.

Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε με όμορφους κυματισμούς και θα έχετε αποφύγει έξυπνα την ταλαιπωρία των εργαλείων θερμότητας, εξηγεί ο Appleton.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button