Υγεία

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας: Κανένας κίνδυνος δεν υπήρξε για ασθενή ή εργαζόμενο

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, είναι ασφαλές για νοσηλευόμενους και επισκέπτες, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ανδρέας Πλεμμένος, με αφορμή τα περαστικά πυρκαγιών που σημειώθηκαν από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου.

Ο κ. Πλεμμένος τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε ασθενής, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα υγείας σε νοσηλευόμενο ή εργαζόμενο του νοσοκομείου και δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί εκκένωση σε κανένα χώρο του, παρά προκλήθηκαν μονάχα μικρής κλίμακας ζημιές σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό του. Σημειώνει ότι υπάρχουν αυξημένα μέτρα φύλαξης στο νοσοκομείο, το οποίο αύριο εφημερεύει κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει ζητήσει έλεγχο των συστημάτων πυρασφάλειας σε όλα τα νοσοκομεία, με σκοπό την άμεση αναβάθμισή τους. Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υποδιοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Μαρία Δίπλα, ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για την κάλυψη τυχόν κενών στο σύστημα πυρασφάλειας των νοσοκομείων της αρμοδιότητάς της.

Τα αίτια των πυρκαγιών διερευνώνται από κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button