ΓυναίκαΜόδα

Αλέξης Παππάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες,  πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor για προσωπικούς λόγους τους, προκαλώντας σοκ στους συμπαίκτες του, μόλις έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά και δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου.

Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε @jamie.kaf , το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ’ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!» έγραψε ο Αλέξης Παππάς.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button