Τεχνολογία

Πλέι οφ Super League: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:30, Cosmote Sport 1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, οι δύο ομάδες προέρχονται από τους αγώνες ρεβάνς για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League και με διαφορετικά συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα με 2-0 από την Κλαμπ Μπριζ κι ενώ είχε προηγηθεί εκείνη με 1-0 στο Βέλγιο.

Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μη μείνει με… άδεια χέρια στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην Πόλη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι, με «ήρωα» τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά (2 και 9 Μαΐου σε «Βίλα Παρκ» και «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αντίστοιχα), οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να… σκεφτούν και τη Super League, εφόσον επιθυμούν να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του τίτλου.

Νωρίτερα (17:00, Cosmote Sport 1), στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Λαμία θέλοντας να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 3-1 στη Λεωφόρο την περασμένη εβδομάδα, ενώ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είχε επιβληθεί με 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με γκολ στο φινάλε.

Οι «πράσινοι» με νίκη θα περάσουν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Η Λαμία, από την πλευρά της, θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμά της στο μίνι πρωτάθλημα.

Όπως ο Παναθηναϊκός, έτσι κι η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας τον Άρη (2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια), με τις δύο ομάδες να κοντράρονται εκ νέου στις 19:30 (Novasports Prime), αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ωστόσο φέτος στο Χαριλάου δεν κέρδισε στις δυο προηγούμενες επισκέψεις της – 1-1 για το Κύπελλο και αποκλεισμός στα πέναλτι και 3-3 την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Άρης συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και αναζητά κίνητρο, ώστε να βρεθεί στα καλύτερά του στις 18 Μαΐου, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

17:00 Λαμία – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 1

19:30  Άρης – ΑΕΚ Novasports Prime

20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button