Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 0-0 LIVE για τα προημιτελικά του Conference League

Ο Ολυμπιακός δίνει ιστορικό παιχνίδι στην Πόλη. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League. Παρακολουθήστε LIVE τη σπουδαία αναμέτρηση από το newsit.gr.

Έχοντας για “προίκα” το 3-2 του “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός καλείται να…. αλώσει ή να σταθεί “όρθιος” στο “Σουκρού Σαράτσογλου” της Φενέρμπαχτσε και να πάρει ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Σε περίπτωση που τα καταφέρουν, οι “ερυθρόλευκοι” θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παρακολουθήστε LIVE το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει στα ημιτελικά, θα βρει μπροστά του μία εκ των Άστον Βίλα ή Λιλ (2-1 το πρώτο ματς, στην Αγγλία), με στόχο πια την πρόκριση στον τελικό της “OPAP Arena” (29 Μαΐου).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε Φορτούνης, Ποντένσε, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Ρίτσαρντς, Κουτσίδης.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο, Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι, Γιούκσεκ, Φρεντ, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

Στον πάγκο: Ντεμίρ, Εγκριμπαγιάτ, Σογιούντσου, Γιαντάς, Κεντ, Κινγκ, Μπονούτσι, Ουντέρ, Μπατσουαγί, Ζάιτς, Κρούνιτς, Ντουρσούν.

 

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 0-0 LIVE για τα προημιτελικά του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button