ΓυναίκαΜόδα

Η Λουκία Παπαδάκη μιλάει για τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Λουκία Παπαδάκη μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην παρουσίαση, την συμμέτοχη σε τηλεοπτικό πάνελ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την μητρότητα.

«Στην εκπομπή που παρουσίασα στον ANT1 ήταν όλα πολύ κομψά. Υπήρχε άλλη νοοτροπία, καμία σχέση με το σήμερα. Στο “πολύ μπλα – μπλα” είχαμε περάσει πολύ ωραία σαν παρέα, είχαμε “δέσει”. Υπάρχουν πολλοί κάλοι παρουσιαστές σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος. Τα δεδομένα της δεκαετίας του 1990 δεν υπάρχουν καν σαν ιδέες», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε: «Δεν έλεγε ποτέ κάτι, αν δεν το ένιωθε. Με είχε βοηθήσει, όσο νέα και αν ήμουν στον χώρο. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, έμαθα πολλά από εκείνη. Είχαμε μοιραστεί πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μία σπουδαία γυναίκα. Ήταν “σκυλί” στη δουλειά της».

Τέλος για την ηλικία της και τα επαγγελματικά της και τα παιδιά της η Λουκία Παπαδάκη υπογράμμισε πως: «Είναι σπουδαίο να μεγαλώνεις. Τα καλύτερα πράγματα έρχονται αργότερα, όσον αφορά στη δουλειά, γίνεται στην τηλεόραση η μητέρα με την κόρη να έχουν διάφορα 5 χρόνια, είναι περίεργο. Η σχέση μου με τον γιο μου είναι υπέροχη, μάλλον έχω κάνει κάτι καλά. Μου το έχει πει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο ασύλληπτο έργο από το να φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο και να τον μεγαλώνεις. Δεν θα άλλαζα ούτε λεπτό από τις στιγμές μου με το γιο μου. Ο γιος μου ξέρει ότι μπορεί να έρθει σε έμενα για οτιδήποτε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button