ΓυναίκαΜόδα

Αιμίλιος Χειλάκης για την περιπέτεια της υγείας του: «Μπήκα με χαμόγελα στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τα μαθήματα που πήρε από την περιπέτεια της υγείας του.

«Η περιπέτεια της υγείας μου, που συνέβη πριν από 12 χρόνια, σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο όπως είναι τώρα. Είναι πολλά χρόνια πριν, αλλά μου έδειξε ότι μπορείς με έναν γιατρό που σε χειρούργησε να γίνεις φίλος, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε περισσότερο από εσένα, εγώ μπήκα με χαμόγελα στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε.

Είχα πει στο γιατρό μου, μην ανησυχείς, ενώ ήμουν έτοιμος με τους όρους για την αναισθησία. Του έλεγα μην ανησυχείς ότι κι αν συμβεί έχω στήσει μια πολύ ωραία ζωή», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Όταν στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν είχε φοβηθεί κι όλο αυτό ήταν μια άμυνα, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε πως τότε έκανε τον απολογισμό της ζωής του, αν και σε ηλικία 42 ετών, αφού το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσει ήταν σοβαρό.

Να θυμίζουμε ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση»,  είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button