Αθλητικά

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Ένας άνδρας έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί μπροστά σε έντρομους πολίτες στην Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας 31χρονος έβγαλε επιδεικτικά το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στην είσοδο νυχτερινού καταστήματος. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό σημάδευε προς την είσοδο του μπαρ και πυροβολούσε.

Όλα διαδραματίστηκαν μπροστά στα έντρομα ματιά περαστικών, που βρίσκονται στη περιοχή. Ο 31χρονος, μαζί με άλλους τρεις άνδρες, πήγαν στο νυχτερινό κέντρο με αθλητικά και δεν τους άφησαν να μπουν. Λογομάχησαν με εργαζόμενους στην είσοδο και ξέσπασε καυγάς. Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά αποχώρησαν, όμως ο 31χρονος επέστρεψε, κρατώντας το όπλο στο χέρι και άρχισε να πυροβολεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έντρομος ο υπάλληλος κρύφτηκε στην είσοδο. Μια γυναίκα σοκαρισμένη παρακολουθούσε και ενστικτωδώς υποχώρησε προς τα πίσω. Ακολούθησε ο φίλος του πιστολέρο, που σκούπιζε το πρόσωπό του του και περπατούσε ζαλισμένος. Φαίνεται χτυπημένος στο πρόσωπο από τη συμπλοκή. Αγκάλιασε τον φίλο του που κρατούσε το όπλο και προσπάθησε να τον αποτρέψει. Όμως δεν τα κατάφερε.

Οι δράστες φεύγοντας προσπάθησαν να ξεφορτωθούν το όπλο και το έκρυψαν σε θαμνώδες σημείο, κοντά στο κέντρο διασκέδασης. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν στο σπίτι του 26χρονου στην Τούμπα. Εκεί εντοπίστηκε ένα ακόμα πιστόλι, κάλυκες και ποσότητα κάνναβης. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button