ΓυναίκαΜόδα

Ελένη Φουρέιρα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες για το πρώτο Diamond άλμπουμ

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν ανοίξει ένα νέο beef και ο λόγος φαίνεται ότι είναι ένα Diamond άλμπουμ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού», όλα ξεκινησαν από το ποιος από τους δύο έφτασε στον πρώτο διαμαντένιο δίσκο.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είπε: «Υπάρχει ένα παρασκήνιο ανάμεσά τους και είναι και ένα αρκετά αμήχανο παρασκήνιο, γιατί ανήκουν και στην ίδια δισκογραφική εταιρεία. Αύριο 24/4, η Ελένη Φουρέιρα θα της κάνουν την απονομή του πρώτου Diamond Άλπουμ στην Ελλάδα. Το περίμενε με αγωνία, στο άλμπουμ συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με ένα ντουέτο και έχει καλεστεί στην απονομή, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει, μακάρι να πάει».

Στην συνέχεια, ο Νίκος Γεωργίαδης πρόσθεσε: «Όταν η Ελένη Φουρέιρα έκανε την ανάρτηση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είναι που έχει το πρώτο Diamond άλμπουμ στην Ελλάδα, την ίδια μέρα, λίγη ώρα μετά, έκανε μια ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γράφοντας το πόσο συγκινημένος είναι που έχει εκείνος το πρώτο Diamond άλμπουμ. Το πιο ενδιαφέρον και το πιο πιπεράτο είναι το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα κάτω από την ανάρτησή του, που του γράφει “2” και καρδούλα».

Τέλος, ο Νίκος Γεωργιάδης κατέληξε: «Σύμφωνα με τους συνεργάτες της η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να το έκανε με “αγάπη”, αλλά στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε από αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button