ΓυναίκαΜόδα

Emily Ratajkowski: Η σέξι εμφάνιση με αποκαλυπτική δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη

Η Emily Ratajkowski έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα it girls των περιοδικών μόδας, με τα looks της να λαμβάνουν σχεδόν πάντα θετικά σχόλια. Αυτή τη φορά η Emily Ratajkowski έκανε μια τολμηρή και σέξι εμφάνιση επιλέγοντας δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Αφορμή για την εμφάνιση αυτή στάθηκε το ετήσιο Un Ballo in Maschera του Save Venice που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Plaza της Νέας Υόρκης.

Το διάσημο μοντέλο είπε «ναι» σε μια σέξι δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη, και όπως φαίνεται και από τις σχετικές δημοσιεύσεις στα social media πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα που κολακεύει ιδιαίτερα το γυμνασμένο της κορμί.

Το βαθύ σκίσιμο στο πόδι που έφτανε μέχρι τον μηρό της αλλά και οι cut out λεπτομέρειες στη μέση έδιναν μια σέξι νότα στην εμφάνισή της ενώ η εφαρμοστή γραμμή κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της.

Να σημειώσουμε πως ο παλαιότερος οίκος υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα, Celia Kritharioti, δημιουργεί από το 1906 χειροποίητα κομμάτια που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button