ΓυναίκαΟμορφιά

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Θα τους παντρέψει ο παπάς που τους γνώρισε!

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση!

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για να τους παντρέψει ο πνευματικός τους πατέρας, ο  Δημήτρης Λουπασάκης.

Ο Δημήτρης Λουπασάκης, ευρύτερα γνωστός και ως παπα-Δημήτρης σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr να επιστρέψει στον Λυκαβηττό και τον ναό στις 14 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του και τις αντιδράσεις των πιστών.

Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στον παπα-Δημήτρη και τώρα θέλουν να είναι εκείνος που θα τους ενώσει με τα δεσμά του γάμου.

Τον Μάρτιο, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον πνευματικό του, εν μέσω του σάλου που είχε προκαλέσει η δράση του πατέρα στην εκκλησία του Λυκαβηττού με αποτέλεσμα τη μετάθεσή του στην Κρήτη. Και οι δύο εκδήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του παπα-Δημήτρη, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button