ΓυναίκαΟμορφιά

Γιώργος Νταλάρας: Νέα επίθεση στους δημοσιογράφους – «Ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε»

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο». Ο γνωστός τραγουδιστής δεν θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που ακούστηκαν μετά τις προηγούμενες δηλώσεις του, ωστόσο, έδωσε τις δικές του συμβουλές στους δημοσιογράφους.

Αρχικά, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Καλώς τα παιδιά! Αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε, να πάρετε βαρέα και ανθυγιεινά γιατί αυτό που κάνετε είναι δύσκολο. Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα για όσα σχόλια ακούστηκαν για τις δηλώσεις μου. Όταν έχετε ευκαιρία, διαβάστε για τον Τσιτσάνη και θα έρθω να κάνουμε συνέντευξη. Δεν μπορούμε να μιλάμε στο δρόμο για τον Τσιτσάνη. Εσείς ανοίγετε τώρα την κουβέντα για τη δημοσιογραφία, εγώ σας είπα όχι».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε: «Ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε τι λέμε, αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον, το οποίο δεν είναι καλό πράγμα. Η τηλεόραση ήταν στο 37% και έχει πέσει στο 17%. Πρέπει να πάρετε είδηση ότι όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε και ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες των καναλιών».

Ακόμη, ο Γιώργο Νταλάρας ανέφερε: «Σέβομαι τη δουλειά σας, ποτέ δεν θα στρεφόμουν ενάντια σε ανθρώπους που δουλεύουν. Ο Γιώργος δεν κλείνει τίποτα, πουθενά και σε κανέναν. Κλείνω τα αυτιά μου και την πόρτα της ψυχής μου στους συκοφάντες, στους ψεύτες και στους απατεώνες».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button