ΓυναίκαΜόδα

Σπύρος Μπιμπίλας – Συγκίνησε ο επικήδειός του για τον Γιάννη Φέρτη: «Φεύγει ένας πρίγκιπας του θεάτρου»

Το τελευταίο αντίο είπαν λίγο μετά τις 12, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Γιάννη Φέρτη, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον Γιάννη Φέρτη με έναν συγκινητικό επικήδειο λόγο.

«Φεύγει ένας πρίγκιπας του θεάτρου, με όλη τη σημασία της λέξης. Ένας πολύτιμος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος ηθοποιός. Ένας πρωταγωνιστής που κράτησε το χαμηλό προφίλ από την αρχή της καριέρας του ως τώρα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συμπήρωσε:

«Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, όσοι έπαιξαν μαζί του, όσοι έζησαν μαζί του, όσοι είχαν την τύχη να μιλήσουν μαζί του θα θυμούνται πάντα τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την ποιότητα που είχε στη ζωή του και στη σκηνή και αυτό είναι μεγάλο μάθημα για όλους μας. Για εμάς που μεγαλώσαμε πλάι του και μάς τίμησε με την αγάπη του.

Ο Γιάννης θα μείνει στη μνήμη του κοινού μέσα από τους ρόλους που ερμήνευσε στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, σπουδαίους ρόλους… Γιατί ποτέ δεν έπαιξε κάτι πιο δεύτερο».

«Σε όλους όμως εμάς, θα μείνει η αύρα του, η αύρα του χαρακτήρα του, η ποιότητά του, το πολύτιμο αυτό που υπήρχε γύρω του και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε. Η βελούδινη φωνή του θα μας συντροφεύει για πάντα και θα δίνει ποιότητα στη ζωή μας. Είναι πολύ λίγα τα λόγια. Δε μπορούν να συγκεντρωθούν όλα αυτά που αισθάνεται κανείς για όλα αυτά που έχεις κάνει. Και για όλα αυτά που έχεις προσφέρει στους γύρω σου και στην οικογένειά σου. Τώρα ταξιδεύεις ελεύθερος μαζί με τις πεταλούδες που είναι ελεύθερες, που εκεί σε είχα πρωτοδεί», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον επικήδειο λόγο του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button