Πολιτική

«Βόμβα στις Πανελλήνιες» – ΝΔ για την εξαγγελία ΣΥΡΙΖΑ για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

Έντονη αποδοκιμασία εκφράζει η Νέα Δημοκρατία μέσω του γραμματέα της Πολιτικής της Επιτροπής, Παύλου Μαρινάκη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) ήδη από φέτος.

Σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης χαρακτηρίζει την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση κατάργηση της ΕΒΕ ως «βόμβα» στις Πανελλαδικές λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Πρόκειται για μια ακόμα έκφανση της κεντρικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, που πρεσβεύει την εξίσωση προς τα κάτω, το μπάχαλο και την αδιαφορία για την Παιδεία. Είναι ο ορισμός του χυδαίου πολιτικαντισμού να υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλαγή του πλαισίου διεξαγωγής των εξετάσεων στο «παρά πέντε».

Είναι βαριά προσβλητικό στους κόπους και τις θυσίες των παιδιών και των οικογενειών τους, που έχουν μπει στην τελική ευθεία για έναν στόχο ζωής. Και είναι βαθιά υποκριτικό να διαφημίζει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δήθεν «η αριστεία έχει μετατοπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ» και να ανέχεται τέτοιες χυδαία φτηνές καμπάνιες.

Αφού στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται ούτε την Παιδεία, ούτε τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής σοβαρότητας, ας σεβαστούν τουλάχιστον αυτά τα παιδιά. Αφού δεν έχουν τίποτα να προτείνουν για το μέλλον τους, τουλάχιστον ας σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές στη νέα γενιά».

 

To άρθρο «Βόμβα στις Πανελλήνιες» – ΝΔ για την εξαγγελία ΣΥΡΙΖΑ για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button