Τεχνολογία

Μήνυμα 112 σε έξι περιοχές

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να χτυπήσουν τις περιοχές αυτές.

Το μήνυμα προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα του 112 ενημερώνεται ο πληθυσμός ότι πρόκειται για «Προειδοποιητικό μήνυμα για ισχυρές καταιγίδες -θυελλώδεις ανέμους από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 19/04/2024 ως το μεσημέρι του Σαββάτου 20/04/2024 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στη Θεσσαλία όπου και συνεδριάζει το Συντονιστικό, ενώ ήδη στον Βόλο βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όσο και του Δήμου Βόλου για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την αναμενόμενη κακοκαιρία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button