Πολιτική

«Βούλωσ’ το» – «Αυτά εκεί που περνάνε»: Άγριος καβγάς Μαρκόπουλου – Καραθανασόπουλου στην εξεταστική για τα Τέμπη

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη με αφορμή το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του μηχανοδηγού της επιβατηγού αμαξοστοιχίας που έχασε τη ζωή του, με το οποίο ζητά να μην γίνονται αναφορές σε στοιχεία του ιατρικού απορρήτου.

Αμέσως, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση στην επιτροπή για τις ευθύνες που οδήγησαν στην αντίδραση της οικογένειας με το προεδρείο της επιτροπής να επαναφέρει την πρόταση να συνεχιστεί η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να μην γίνονται αναφορές σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βουλευτές ωστόσο της αντιπολίτευσης αντέδρασαν, ζητώντας να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία, με τον εισηγητή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο να λέει:

«Δεν είμαστε γιατροί αλλά έχουμε ανακριτικό δικαίωμα. Απ’ όσο καταλαβαίνω η πρότασή σας είναι να είναι ανοιχτή η συνεδρίαση, κατά παράβαση αυτού που ζητά η οικογένεια», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος με τον κ. Καραθανασόπουλο να παρεμβαίνει ανεβάζοντας τους τόνους: «Ντροπή! είσαι αισχρός, ντροπή σου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραθανασόπουλος φώναζε σε έξαλλη κατάσταση στους βουλευτές της πλειοψηφίας και τον πρόεδρο αυτής, μεταχειριζόμενος εκφράσεις όπως « σκάσε» και « βούλωστο», καλώντας μάλιστα τον κ. Μαρκόπουλο να τα «πουν» αφού κατέβει από την έδρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

–Μαρκόπουλος: «Σας τα επιστρέφω κ. Καραθανασόπουλε. Μας λέτε να σταματήσουμε τη διερεύνηση. Εσείς κ. Κόκκαλη φέρετε βαρύτατη ευθύνη για το γεγονός ότι είναι ανοιχτή η διαδικασία προσωπικά»

–Κόκκαλης: «Εγώ δεν χαρακτήρισα γουρλίδικη την επιτροπή»

–Μαρκόπουλος: «Δεν σας επιτρέπω κ. Καραθανασόπουλε, αυτά εκεί που σας περνάνε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις επιλογές σας»

–Καραθανασόπουλος: «Κόφτο!»

–Μαρκόπουλος: «Το κόφτο όχι σε εμένα! Ντροπή σας, έχετε ξεφύγει κ. Καραθανασόπουλε και αν χρειαστεί θα λάβω μέτρα. Ντροπή σας. Τι χαρακτηρισμοί και αγοραίο ύφος είναι αυτό; Ντροπή σας κ. Καραθανασόπουλε θα έπρεπε να ντρέπεστε. Θα πάρω μέτρα αν συνεχίσετε έτσι δεν σας φοβάμαι στο πεζοδρόμιο αυτά»

–Καραθανασόπουλος: «Nα πάρεις»

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button