lifestyle

Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα, περιμένει κοριτσάκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλας. Η γνωστή ηθοποιός είναι πέντε μηνών έγκυος. Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι.

Την είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που συνάντησε χθες (15.01.2024) τη Βίκυ Κάβουρα σε event στο κέντρο της Αθήνας. Η ηθοποιός και ο Γιώργος Τζαβέλας είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο.

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο, είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα.

«Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και πολύ καλό παιδί, ένα πολύ δυναμικό παιδί (σ.σ η Βίκυ Κάβουρα). (…) Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο, το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε, ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν.

Είναι πολύ αγαπημένη με τον Γιώργο. Στην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης τότε με το θέατρο δεν ήταν εύκολα γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στο ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες, και αγχώθηκε, αλλά έχει βρει πια τους ρυθμούς της» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ερώτημα περί γάμου, δεν έμεινε αναπάντητο: «Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κλείνοντας το θέμα δίνοντας τις καλύτερες ευχές στο ζευγάρι.

   

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας έμαθαν για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού τον περασμένο Σεπτέμβρη αλλά θέλησαν να μην το δημοσιοποιήσουν. Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση όπου έπαιζε γιατί ο ρόλος της απαιτούσε πολύ κίνηση.

Το φύλο του παιδιού, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣου» είναι κορίτσι.

   

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει κι έναν γιο, ηλικίας 5 ετών, από τον γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

To άρθρο Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα, περιμένει κοριτσάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button