ΓυναίκαΜόδα

Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Η ανακοίνωση του παλατιού

Ο Βασιλιάς Κάρολος χρειάστηκε να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της διάγνωσής του με καρκίνο το Φεβρουάριο.

Το παλάτι. το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει σύντομα στα καθήκοντά του.

Ο Κάρολος αναμένεται να επισκεφτεί με την Καμίλα την επόμενη Τρίτη το κέντρο θεραπείας καρκίνου, αλλά θα κάνει και άλλες εμφανίσεις αφού είναι καλύτερα μετά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε τα εξής:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση με καρκίνο.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά εξωτερικών δεσμεύσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας για μια Κρατική Επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την καλοσύνη και τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του περασμένου έτους».

Δείτε την ανακοίνωση:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button