Περιβάλλον

Βασίλης Δοσούλας: Μαθήματα ζωής 29 χρόνια μετά το ατύχημα στο Τολό

Μαθήματα ζωής παρέδωσε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ανήρτησε χτες Σάββατο 5 Αυγούστου  ο Βασίλης Δοσούλας, με αφορμή τα 29 χρόνια που πέρασαν από το τραγικό ατύχημα που είχε στη θάλασσα στο Τολό, όταν ένα «ιπτάμενο δελφίνι» τον χτύπησε και του έκοψε τα πόδια.

«Γιορτάζω τη ζωή μου οποτεδήποτε μπορώ μόνος μου ή με ανθρώπους που με αγαπούν. Το ατύχημα με δίδαξε ότι η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη για αυτό ζήσε και εκτίμησε την κάθε στιγμή της!», έγραψε στο Instagram, ο 39χρονος Βασίλης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο άνθρωπος που έχει θέληση και πίστη μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Η ιστορία του, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Αύγουστο του 1994, όταν ο 10χρονος Βασίλης Δοσούλας, ο πατέρας του και ο θείος του βρίσκονται σε μία βάρκα στο Τολό.

Ξαφνικά ένα «ιπτάμενο δελφίνι» κατευθύνθηκε καταπάνω τους με ταχύτητα 32 κόμβων και η σύγκρουση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν αναπόφευκτη. Οι έλικες του υδροπτέρυγου ακρωτηρίασαν τα πόδια και το δεξί χέρι του μικρού Βασίλη, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα
Το καλοκαίρι του 1994 κάπου ανοιχτά στο Τολό μια παρέα ψαρεύει σε βάρκα. Είναι ο Βασίλης Δοσούλας, ο πατέρας του και ο θείος του. Ξαφνικά βλέπουν ένα ιπτάμενο δελφίνι να έρχεται καταπάνω τους με ταχύτητα 32 κόμβων. Η σύγκρουση γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι έλικες του υδροπτέρυγου ακρωτηριάζουν τα δύο πόδια και το δεξί χέρι του 10χρονου τότε Βασίλη, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να «συγκολλήσουν» στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button