Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπράντον Τόμας για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στο Conference League

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στο Conference League, έχοντας ξανά και τον Μπράντον Τόμας διαθέσιμο στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εβδομάδα… πρόκρισης για τον Δικέφαλο, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τον επερχόμενο προημιτελικό της Τούμπας κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του χαρίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Το προπονητικό… μενού της Δευτέρας (15.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με ασκήσεις που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη παιχνίδι 5 Vs 5 υψηλής έντασης. Ο Μπράντον Τόμας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Μάρκος Αντόνιο και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Την Τρίτη (16.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

To άρθρο ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπράντον Τόμας για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button