Αθλητικά

Βαγιαδολίδ κατά Ολυμπιακού για Κένεντι: «Θέλουμε να δούμε τα επίσημα δικαιολογητικά»

H Bαγιαδολίδ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στρέφεται κατά του Ολυμπιακού για την υπόθεση Κένεντι και το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που είχε όπως ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι».

Συγκεκριμένα η Βαγιαδολίδ αναφέρει πως ο Κένεντι έκανε εξετάσεις στον ισπανικό σύλλογο και δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που σηκώνει θύελλα αντιδράσεων για την ομάδα.

Και αυτό διότι όπως αναφέρει η Βαγιαδολίδ σε ανακοίνωση της απαιτεί να δει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει αποστείλει.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί σε καταγγελία κατά των «ερυθρόλευκων» για τους οποίους αναφέρει πως δεν τήρησε την συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της για την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της προχωρημένης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια μας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.
Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Kenedy, του συλλόγου, των επαγγελματιών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.
Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Πετσολάνο, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εναντίον της Λεγανές και παρουσιάζει αποτελέσματα εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

 

To άρθρο Βαγιαδολίδ κατά Ολυμπιακού για Κένεντι: «Θέλουμε να δούμε τα επίσημα δικαιολογητικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button