ΓυναίκαΟμορφιά

Βίκυ Χατζηβασιλείου για «Πάμε Πακέτο»: «Η διακοπή έγινε άκομψα από το κανάλι»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αλλά και στην απόφαση του Alpha να κόψει την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο».

Ποια δυσκολία στη ζωή σας σάς έδωσε το πιο δυνατό μάθημα;

Η πιο μεγάλη δυσκολία – για την οποία δεν πήρα απάντηση – ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ωστόσο, έγινε η αφορμή να ασχοληθώ με την αυτογνωσία, που είχε φωτεινό περιεχόμενο, χωρίς όμως να πάρω τη φωτεινή απάντηση. Το περιεχόμενο αυτό ήταν σπουδαίο για μένα, αλλιώς δεν θα είχα οδηγηθεί στην αυτογνωσία. Η απώλεια του πατέρα μου, που είχε τόσο σκοτάδι, ήταν ο λόγος που μπήκα βαθιά σε αυτό το κομμάτι.

Μετά την απώλεια του πατέρα σας είπατε «πρέπει να ζω το σήμερα»;

Αναθεώρησα πολλά. Αυτό όμως που ανέφερες το έκανα πάντα. Πάντα ζούσα και χαιρόμουν το σήμερα και έβαζα ενέργεια στην κάθε στιγμή. Επίσης, μια μεγάλη διδαχή ήταν για μένα και η περίοδος μετά τη διακοπή της εκπομπής μου «Πάμε Πακέτο», που έγινε άκομψα και απότομα από το κανάλι τότε.

Αυτό λοιπόν μου έμαθε ότι μπορώ να είμαι πολύ δημιουργική και έξω από τον χώρο της τηλεόρασης και ότι δεν χρειάζομαι την καθολική δημόσια αποδοχή για να αποδεχθώ τελικά τον εαυτό μου. Αυτό το μάθημα σίγουρα δεν θα το είχα διδαχθεί, εάν συνέχιζα να κάνω τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων λοιπόν για όλο αυτό που συνέβη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button