ΓυναίκαΜόδα

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με ένα εγχείρημά σας τα οποία και θα αναπτερώσουν το ηθικό και θα αυξήσουν την αισιοδοξία σας. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με νέα προσωπικά ή επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, θα βρείτε υποστηρικτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να επανεξετάσετε ένα παλιό ή να προωθήσετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο σας και να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική κατάστασή σας. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που, είτε θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε σχέση με τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά σας, είτε με τον τρόπο τους θα “μιλήσουν” στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και να αισιοδοξήσετε σε ό,τι αφορά το μέλλον. Η έντονη ερωτική αύρα σας θα σας φέρει αισθηματικές επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας και θα κάνετε μαζί όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα. Ορισμένοι ενδέχεται να κάνετε ένα ταξίδι, είτε για λόγους δουλειάς, είτε διασκέδασης. Επαγγελματικά, κάτι νέο ανατέλλει στον ορίζοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά. Κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις θα αναβαθμίσουν τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές ή θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Επαγγελματικά, μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας επιτρέψουν, εκτός από το να έχετε μια πιο στρωτή καθημερινότητα, να νιώσετε ικανοποιημένοι ψυχικά και συναισθηματικά. Το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα που από κοινού με αδέρφια ή συγγενείς πραγματεύεστε. Αισθηματικά, ένα ταξίδι που θα κάνετε θα ανανεώσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενδιαφέρουσες αισθηματικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να κατακτήσετε τη δουλειά των ονείρων ή το αντικείμενο του πόθου σας. Οικονομικά, θα έχετε αύξηση των εσόδων σας, ειδικά όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα γεγονότα και χαρμόσυνες εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που σας απασχολούν και που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ενώ, αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει.

Πηγή: myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button