Περιβάλλον

Αρναούτογλου: Ενισχύεται το σενάριο επιδείνωσης του καιρού από την Κυριακή

Μία ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Η ανάρτηση αφορά τον καιρό από την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του ο φετινός χειμώνας ενισχύεται το σενάριο όπως αναφέρει της πανελλαδικής επιδείνωσης του καιρού με πολύ ισχυρούς νοτιάδες και βροχές και στη συνέχεια και κυρίως την Τρίτη 09/01 με πολύ ισχυρούς παγερούς βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ακόμα, είναι όλα ανοιχτά για την ένταση και την έκταση των χιονοπτώσεων της νέας εβδομάδας.

«Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι την ερχόμενη Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, και μέχρι περίπου τις 10-11 Ιανουαρίου, έχετε υπόψη σας να παρακολουθείτε τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα, καθώς προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του ο χειμώνας ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο πανελλαδικής επιδείνωσης του καιρού αρχικά με πολύ ισχυρούς νοτιάδες και βροχές και στη συνέχεια, και κυρίως από την Τρίτη 9/1 με πολύ ισχυρούς παγερούς βοριάδες αλλά και πολύ σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προγνώσεις αναφορικά με την ένταση και την έκταση των χιονοπτώσεων της νέας εβδομάδας στα κεντρικά και βόρεια κυρίως από την Τρίτη και μετά είναι ακόμη ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού».

Παράλληλα, στο τέλος της ανάρτησής του, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα γράφοντας: «Προς ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ως δόλωμα για κλικς, βάζοντας ψευδείς – παραπλανητικούς τίτλους και κάνοντας μεγάλη ζημιά στην επαγγελματική μου υπόσταση: Ως εδώ, δεν πάει άλλο. Θα υπάρξουν συνέπειες!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button