Αθλητικά

Γουάντα Νάρα: «Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες μετά την πρώτη βραδιά με τον Ικάρντι»

Η Γουάντα Νάρα μίλησε για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι, αποκαλύπτοντας ορισμένες πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική τους ζωή.

Η Γουάντα Νάρα ήταν άκρως αποκαλυπτική για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι, μιλώντας στην εκπομπή της αδερφής της, Ζαϊαρά, στην τηλεόραση της Αργεντινής.

Η σύντροφος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της Γαλατασαρία αναφέρθηκε στο πως άρχισε η σχέση τους, όταν η ίδια έμενε ακόμα με τον τον φίλο του Ικάρντι, Μάξι Λόπεζ, αλλά και στην ερωτική τους ζωή.

«Ο Μάουρο κι εγώ ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Είχα μαλώσει με τον Μάξι Λόπεζ, χωρίσαμε, μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια. Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda Nara (@wanda_nara)

Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες. Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας», τόνισε η Γουάντα Νάρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda Nara (@wanda_nara)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda Nara (@wanda_nara)

Παράλληλα, μίλησε για το πώς «έδεσε» τον Ικάρντι: «Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά σε νερό και δεν τα βρήκε ποτέ. Επίσης, πήγα σε ένα μαγαζί της Disney και του αγόρασα έναν τεράστιο αρκούδο, τον οποίο γέμισα με το άρωμά μου», δήλωσε η Γουάντα Νάρα, που απέκτησε δύο παιδιά με τον Ικάρντι, εκτός από τα τρία που έχει από τον Μάξι Λόπες.

To άρθρο Γουάντα Νάρα: «Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες μετά την πρώτη βραδιά με τον Ικάρντι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button