ΓυναίκαΜόδα

Survivor: Πόσα χρήματα πήρε ο Σάκης Ρουβάς για τα 40 λεπτά που εμφανίστηκε στο πάρτι της ένωσης;

Στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Απριλίου του Survivor παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του ριάλιτι, της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας.

Μετά από 14 εβδομάδες κακουχιών, κούρασης και πείνας οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν κανονικό μπάνιο, ντύθηκαν με ρούχα, βάφτηκαν, έφαγαν, ήπιαν και πέρασαν κάποιες χαλαρές στιγμές στο εξωτικό νησί χωρίς άγχος.

Ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του στη μεγάλη βραδιά της ένωσης, ξεσηκώνοντας τους παίκτες με τα τραγούδια του και την ενέργειά τους.

Ο τραγουδιστής τα έδωσε κυριολεκτικά όλα πάνω στην σκηνή ερμηνεύοντας για 40 λεπτά κορυφαίες επιτυχίες του όπως το «Παράφορα», το «Όλα γύρω σου γυρίζουν», το «Άντεξα», το «Δεν έχει σίδερα» και άλλα πολλά…

Ο Σάκης Ρουβάς για την 40λεπτη εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο – όπως έχει γίνει γνωστό – έκλεισε συμφωνία 30.000 ευρώ και άνω.

Και φέτος, εκτός από το μεγάλο τραπέζι και το πλούσιο μενού, από το μεγάλο πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψει το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της βραδιάς, ο διαγωνισμός τραγουδιού, με τους παίκτες να ερμηνεύουν επί σκηνής.

Δείτε περισσότερα βίντεο από τη βραδιά ένωσης…

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button