Αθλητικά

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Εικόνες ντροπή κατά τον σωματικό έλεγχο γυναικών στο Copa Africa

Σάλος έχει προκληθεί στη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, μετά το video που κυκλοφόρησε στα social media και εμφανίζει τον απρεπέστατο τρόπο με τον οποίο ένας αστυνομικός κάνει σωματικό έλεγχο σε γυναίκες, κατά την είσοδό τους σε γήπεδο, για αγώνα του Copa Africa.

Έχουμε δει τις Αρχές να προχωρούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους οπαδών, κατά την είσοδό τους σε γήπεδο. Αυτό όμως που αντικρίσαμε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, κατά το σωματικό έλεγχο γυναικών, μόνο ντροπιαστικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σε video που έχει γίνει viral στα social media η αστυνομία της Ακτής Ελεφαντοστού στην κυριολεξία χουφτώνει κάποιες γυναίκες, κατά την είσοδό τους σε αγώνα του Copa Africa, πιάνοντας τες με περίσσιο θράσος στο στήθος.

Κάποιες από τις γυναίκες, μάλιστα, έδειξαν να μην μπορούν να διαχειριστούν την απρεπέστατη κίνηση του αστυνομικού και γέλασαν από αμηχανία. Αρκετοί ήταν εκείνοι που φώναξαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα, τονίζοντας πως αυτό είναι ενάντια στον νόμο.

To άρθρο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Εικόνες ντροπή κατά τον σωματικό έλεγχο γυναικών στο Copa Africa δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button