Αθλητικά

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2: Ματς – έπος, ανατροπή και πρόκριση στους «4» του Champions League

Μετά από 11 χρόνια, η Ντόρτμουντ είναι και πάλι στα ημιτελικά του Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε μα επιστρέψει από το 2-0 και να κάνει το 2-2, αλλά οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 4-2 και πέρασαν με συνολικό σκορ 5-4 στους “4” του Champions League. Κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για μια θέση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Μετά από ματς “διαφήμιση” του ποδοσφαίρου, η Ντόρτμουντ πήρε απίστευτη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2) και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, με συνολικό σκορ 5-4.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με το.. πόδι στο γκάζι στην αναμέτρηση. Η Ντόρτμουντ είχε φάση στο 3′ με τον Σάμπιτσερ, για να έρθει στο 4′ ο Μοράτα και να αστοχήσει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Οι “ροχιμπλάνκος¨πίεσαν στο χώρο του κέντρου, προκειμένου να ρίξουν την επιθετικότητα των γηπεδούχων.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ματς, έπαιξε επιθετικά και… δικαιώθηκε, φτάνοντας σε σκορ πρόκρισης μέσα σε πέντε λεπτά. Τα διαγώνια σουτ των Μπραντ (34′) και Μάτσεν (39′) διαμόρφωσαν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Ατλέτικο Μαδρίτης έριξε στο ματς Μπάριος και Κορές και στο 49′ ΄μείωσε σε 2-1. Ο Χούμελς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το παιχνίδι να φτάνει σε “σκορ” παράτασης, για δεύτερη φορά.

Η συνέχεια του ματς ήταν ένα “όνειρο” για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και μια μεγάλη δοκιμασία για τους οπαδούς των δυο ομάδων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε να έχει πάρει… φόρα και στο στο 65′ έφτασε στο 2-2 με τον Κορέα, σκορ που της έδωσε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Μέσα σε τρία λεπτά, όμως, η πρόκριση πέρασε και πάλι στα χέρια της Ντόρτμουντ. Στο 71′ ο Φούλκουργκ έκανε το 3-2, για να έρθει στο 74′ ο Σάμπιτσερ, να κάνει το τελικό 4-2 και να δώσει την πρόκριση στους Βεστφαλούς.

Reuters: ΦΩΤΟ

To άρθρο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2: Ματς – έπος, ανατροπή και πρόκριση στους «4» του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button