Τεχνολογία

Νεκρό βρέφος στην Κω με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κω, καθώς βρέφος ενός έτους έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες – ακόμα – συνθήκες. Το μωρό διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο, 20 Απριλίου και οι γιατροί  διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται στο νησί το τελευταίο διάστημα για λόγους εργασίας. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί και σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είναι έγκυος. Το παιδί, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομία, έφερε όχι μόνο εκδορές και μώλωπες στο κορμί του, αλλά και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του μωρού λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, διαπίστωσε πως η κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της και άρχισε να φωνάζει, καλώντας σε βοήθεια. Μισή ώρα αργότερα, η μητέρα κάλεσε σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ ένοικος της πολυκατοικίας της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο στις 20:25 και διαπίστωσε πως το μωρό δεν ανέπνεε.

Στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού προσήχθησαν η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους, που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά στα τραύματα που έφερε το βρέφος, οι γονείς δήλωσαν πως προέρχονται είτε από τον αδερφό του, ηλικίας 2 ετών, είτε από ατυχήματα, ενώ για τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, δήλωσαν άγνοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button