Αθλητικά

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι θρύλοι του ποδοσφαίρου που θαύμασαν τους μπέμπηδες των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στη Γενεύη, κατακτώντας του Youth League με επιβλητικό τρόπο. Η Κ19 των Πειραιωτών διέλυσε με 3-0 στον τελικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα θρύλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι.

Οι μπέμπηδες του Ολυμπιακού “ζωγράφισαν” στον τελικό κόντρα στη Μίλαν, αποδεικνύοντας περίτρανα για ακόμα μία φορά ότι το μέλλον τους ανήκει.

Πλήθος μεγάλων μορφών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Youth League στη Γενεύη, αποθεώνοντας τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Μεταξύ των θεατών στις κερκίδες ήταν θρύλοι των γηπέδων όπως ο Λουίς Φίγκο, ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο Όλιβερ Μπίρχοφ, ο Πετρ Τσεχ, ο Χουάν Μάτα, ο Χένρικ Λάρσεν, ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, ο Μίκαελ Λάουντρουπ αλλά και ο πρώην ερυθρόλευκος Ερίκ Αμπιντάλ,.

Τον τελικό παρακολούθησαν και δύο σπουδαίοι προπονητές, ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας.

Άπαντες χειροκρότησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση τους, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην σταματάει να δέχεται συγχαρητήρια από υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA και όχι μόνο.

Τα παιδιά του Ολυμπιακού αναμένεται να απασχολήσουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες το επόμενο διάστημα, ενώ δεν θα είναι και λίγοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το μεγάλο βήμα για την ανδρική ομάδα.

To άρθρο Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι θρύλοι του ποδοσφαίρου που θαύμασαν τους μπέμπηδες των Πειραιωτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button