Αθλητικά

Αμρ Ουάρντα: Απίστευτες αποκαλύψεις για διαπραγμάτευση που έγινε – Το αίτημα με το ιδιωτικό τζετ και τον σκύλο

Για μια ακόμα φορά, ο Αμρ Ουάρντα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα… φώτα, για τους λάθος λόγους. Η τρίτη του απόπειρα, για να βρει ομάδα αυτό το καλοκαίρι, είχε και αυτή ένα απίστευτο “σκηνικό”.

Ο Αμρ Ουάρντα συμφώνησε αρχικά -το καλοκαίρι που μας πέρασε- με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, από την οποία έμεινε ελεύθερος μετά από μόλις 12 μέρες, για ψυχολογικούς λόγους! Ακολούθησε το deal του με τη Δόξα Κατωκοπιάς, που όμως τελικά “ναυάγησε” καθώς υπήρχε θέμα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, που δεν του επέτρεπε την παραμονή στην Κύπρο.

Ο Ουάρντα προσπάθησε να φορέσει και τη φανέλα της Εστεγλάλ από την Τεχεράνη. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ συμφώνησε με την ομάδα του Ιράν, ωστόσο ούτε αυτή η περίπτωση προχώρησε. Μάλιστα, ο CEO της ομάδας, Αλί Κατίρ, έκανε κάποιες απίστευτες αποκαλύψεις, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που έγιναν

Όπως ανέφερε, ο Ουάρντα ζήτησε να έχει στη διάθεσή του ιδιωτικό τζετ για να μπορέσει να πάει από το Μαρόκο στο Ιράν, λόγω της κατάστασης του σκύλου του! Παράλληλα, μίλησε για το πώς ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να έχει οικονομικό κέρδος.

Ο Αλί Κατίρ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Εστεγλάλ υπέγραψε με τη Δόξα για τη μεταγραφή του Ουάρντα, ακόμη και ο παίχτης υπέγραψε, αλλά δεν ξέρω τι έγινε! Ο παίχτης πρώτα είχε πάει στο Μαρόκο (Ράζα Καζαμπλάνκα) και μετά από δέκα μέρες ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα (σ.σ. είχε επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους).

Την ίδια ώρα ο Ουάρντα διαπραγματευόταν μαζί μας. Δεν ξέρω πού βρήκε το τηλέφωνό μου αλλά με πήρε και μου είπε να του βρω ιδιωτικό τζετ για να πάει από το Μαρόκο στο Ιράν. Τον ρώτησα “πού να βρω τζετ;” και μου είπε ότι έχει σκύλο και λόγω της κατάστασης του σκύλου του χρειάζεται ιδιωτικό τζετ. Εγώ προσπάθησα να μάθω πώς μπορούμε να το διευθετήσουμε και σκέφτηκα να αφαιρέσουμε το κόστος από τον μισθό του. Αλλά είδα πως δεν ήταν εύκολο να γίνει καθώς χρειαζόταν σχετική άδεια.

Το ενδιαφέρον ήταν όταν μάθαμε πως ο πρόεδρος της Δόξας της Κύπρου το έκανε αυτό για τον Ουάρντα και τον πήρε στην Κύπρο με ιδιωτικό τζετ και πολύ μικρό συμβόλαιο. Το κόστος ήταν 40.000 ευρώ και η Δόξα υπέγραψε με τον παίχτη για 100.000 ευρώ, αλλά ο Ουάρντα έμεινε εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Δόξας είναι και ατζέντης. Είχε σκεφτεί να σχεδιάσει ένα πλάνο, ώστε να πάρει τον παίχτη με 100.000 ευρώ, να πληρώσει συνολικά 140.000 ευρώ μαζί με το τζετ και να μας τον δώσει για 250.000 ευρώ, έτσι, λόγω του τζετ, θα έβγαζε κέρδος 110.000 ευρώ χωρίς ο παίχτης να μπει στην Κύπρο.

Πάντως, φτάσαμε σε συμφωνία με τη Δόξα αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Πριν από λίγες μέρες έγραψαν ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο και κάποιοι λένε πως απελάθηκε στην Αίγυπτο. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η κατάστασή του. Δεν ξέρω αν θα έρθει στην Εστεγλάλ. Ποιοτικά είναι πολύς καλός παίχτης. Δεν ξέρω από πού βρήκε το τηλέφωνό μου! Μου είχε τηλεφωνήσει να μου πει ότι είναι σε νοσοκομείο του Μαρόκου και να του στείλω 10.000 ευρώ. Γενικά, δεν είναι φυσιολογικός παίχτης, αλλά είναι πολύ ποιοτικός».

To άρθρο Αμρ Ουάρντα: Απίστευτες αποκαλύψεις για διαπραγμάτευση που έγινε – Το αίτημα με το ιδιωτικό τζετ και τον σκύλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button