Πολιτική

Δώρα Αυγέρη: Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης

Στην εκπομπή Live News μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη και εμφανίστηκε αισιόδοξη για τις ευρωεκλογές.

Όπως τόνισε η Δώρα Αυγέρη «νομίζω θα πάμε καλά στις Ευρωεκλογές. Ζητάμε ψήφο που θα συνδέσουν ξανά την Ελλάδα με την Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κάτω από την Ευρώπη. Υπάρχουν θέματα με το κράτος δικαίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως δεν βγάζει κυβέρνηση αυτή η κάλπη αλλά στέλνει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα.

Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα διαμορφωθούν οι πολιτικοί όροι για να γίνουν οι αλλαγές. Όταν δίνεις μία μάχη τη δίνεις για να βγεις πρωταθλητής κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που σε θέλουν δεύτερο».

Η ίδια μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:«Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Στη Θεσσαλονίκη κλείνουν νοσοκομεία, και στη Κοζάνη κλείνει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ την ίδια στιγμή ξεφυτρώνουν ιδιωτικά νοσοκομεία».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη βάπτισή του, είπε: «Δεν δικαιούνται να μιλούν(σ.σ ΝΔ) γιατί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εργαλειοποίηση της θρησκείας αλλά και για τα ποσοστά που πήρε η ακροδεξιά. Επίσης, έχουν ευθύνη για τους μπροστινούς του κ. Κασιδιάρη που μπήκαν στη Βουλή ενώ εμείς λέγαμε για τη ρύθμιση.

Ας μην καμώνεται λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης πως είναι προοδευτικός. Έφερε ένα νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο ΄΄έβαλε πλάτη΄΄ ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διαχρονικά έχει αυτήν την άποψη, και άφησε ελευθέρας στους βουλευτές του να μην πάνε να ψηφίσουν».

Τέλος,  αναφέρθηκε και στην  υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, λέγοντας: «Είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν είναι από το κέντρο. Θέλω να πιστεύω πως εκφράζω και αυτούς τους ανθρώπους. Είναι σημαντικό για εμένα η ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου και το δημογραφικό».

To άρθρο Δώρα Αυγέρη: Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button