ΓυναίκαΜόδα

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2024 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιανουάριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα φιλοξενεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση πολύ φιλική για εσένα και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη από τις 2/1 φαίνεται πως μέσα σε αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία ήθελες να κάνεις το προηγούμενο διάστημα αλλά πιθανόν να προέκυπταν εμπόδια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου ή για να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που αφορούν μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, τα οποία συζητούσατε εδώ και καιρό.

Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να ευνοεί το ζώδιό σου, όμως χρειάζεται να δώσεις προσοχή στις ημέρες κοντά στις 19/1 που θα έχουν ένα βαθμό «δυσκολίας». Αυτό θα συμβεί γιατί η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τον Ποσειδώνα και αυτή η όψη θα δημιουργήσει ωραιοποίηση συναισθημάτων και καταστάσεων. Σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία εκείνες τις ημέρες ή ακούσεις πολλές υποσχέσεις θα χρειαστεί να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου, μιας και αυτή η όψη έχει και το χαρακτηριστικό της υπερβολής. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει πιο ξεκάθαρα και «προσγειωμένα» συναισθήματα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με ευχάριστα νέα για την επικοινωνία και κατά συνέπεια και για την προσωπική σου ζωή, καθώς ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη στις 2/1 και θα διευκολύνει συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καταδεικνύοντας πως οι ημέρες του Ιανουαρίου θα είναι γεμάτες πάθος και «περιπέτειες». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί αρκετά καθώς δεν θα υπάρχουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα σε αυτό το διάστημα όμως αν θέλεις κάτι πιο σταθερό, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τότε θα ξεκινήσει ένα διάστημα που μπορεί να φέρει μία γνωριμία με πολύ καλές προδιαγραφές όσον αφορά την εξέλιξη της. Αυτή η γνωριμία είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με κάποιο τρόπο να σχετίζεται με μια άλλη πόλη ακόμα και μία άλλη χώρα. Η 28η ημέρα του Ιανουαρίου θα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φέρνοντας εύνοια σε νέες γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις και επαφές. Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να κρύβουν μια αισθηματική επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος φέρνει καλά νέα καθώς την δεύτερη ημέρα του ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και θα βοηθήσει να διευθετηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που πιθανό να δημιουργήθηκαν στον τομέα των σχέσεων το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 22/1, καταδεικνύει πως αυτό το διάστημα θα είναι πολύ θετικό για εσένα και το σύντροφό σου καθώς θα σας βάλει στη διαδικασία να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που σας είχαν απομακρύνει.

Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη στο πολικό ζώδιο του Τοξότη ευνοεί όχι μόνο τις νέες γνωριμίες αλλά και την αρχή μιας νέας σχέσης, όμως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρξει ένα διάστημα που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό το διάστημα είναι κοντά στις 19/1 καθώς τότε η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου και συνάντησή τους θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ανεκπλήρωτες επιθυμίες αλλά και μία θολή κατάσταση σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν κάνεις μία γνωριμία το παραπάνω διάστημα θα χρειαστεί να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να μη βιαστείς ούτε να επενδύσεις συναισθηματικά αλλά ούτε και να δεσμευτείς απέναντι σε κάποιον. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει να διάστημα που θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά πολλά ζητήματα και έτσι να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει φέρνοντας διάφορες σκέψεις γύρω από ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σου και έπειτα την προσωπική σου ζωή, καταδεικνύοντας πως η προτεραιότητα σου γι’ αυτό το μήνα θα είναι η δουλειά και οι υποχρεώσεις σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή να σε φέρει ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη (2/1) θα βοηθήσει να γίνουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες ενδεχομένως είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης θα βοηθήσει την επικοινωνία και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου για πράγματα που θέλετε να κάνετε.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 4/1 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις καθώς είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως το ταίρι σου έχει λίγα νεύρα. Μην αφεθείς σε αυτή τη διάθεση καθώς με την επικοινωνιακή σου μαεστρία θα αποφύγεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο εντάσεων. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει ένα διάστημα που αφενός θα «λειάνει» τυχόν εντάσεις αφετέρου θα φέρει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα βελτιώσουν την διάθεσή σας εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος από τις 23/1 θα αρχίσουν να δημιουργούνται πολύ καλές προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Στις 28/1 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στον Ταύρο καταδεικνύει πως η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για μία προσωπική συνάντηση, ένα φλερτ, πολύ πιθανό να φέρει και μία αξιόλογη γνωριμία!

ΛΕΩΝ

Λέων καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με καλά νέα καθώς την δεύτερη ημέρα του ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη δίνοντας τέλος σε ένα διάστημα που πιθανόν να έφερε αρκετές παρεξηγήσεις, κυρίως σε αισθηματικές υποθέσεις που έρχονταν από το παρελθόν. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να πάρεις κάποια απόφαση σχετικά με φλερτ τα οποία αναζωπυρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να αλλάξεις γνώμη. Το γεγονός πως και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη καταδεικνύει πως θα υπάρχουν ευκαιρίες όχι μόνο για παλαιότερες αλλά και για νέες γνωριμίες, νέα φλερτ πολύ πιθανό και ένα νέο έρωτα!

Το μοναδικό διάστημα αυτού του μήνα που θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα είναι στις 19/1 καθώς και τις ημέρες κοντά σε αυτή, καθώς η δυσαρμονική συνάντηση Αφροδίτης/ Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση που θα μπερδέψει τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Αν κάνεις μία γνωριμία το παραπάνω διάστημα κράτησε τις επιφυλάξεις σου μέχρι να δεις την εξέλιξη της. Επίσης κράτησε επιφυλάξεις σε μεγάλες υποσχέσεις που είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό αυτής της όψης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες από τον προηγούμενο για εσένα και το σύντροφό σου, με περισσότερες ευκαιρίες να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που επιθυμείτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου καθώς από τις 23/1 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς, όπως είναι η δουλειά και η καθημερινότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος μπαίνει «με το δεξί» καθώς στις 2/1 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και θα δώσει τέλος σε ένα διάστημα όπου πιθανό να είχε αρκετές παρανοήσεις σε συζητήσεις αλλά και εμπόδια στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα, καταδεικνύοντας πως αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το ταίρι σου κάνοντας πράγματα για εσάς. Βάλε στην καθημερινότητα σου μικρές εκπλήξεις για το σύντροφό σου όπως για παράδειγμα ένα δείπνο για τους δυο σας, καθώς τέτοιου είδους «πινελιές» θα τονώσουν και την καθημερινότητά σας αλλά και τα συναισθήματά σας.

Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί συναισθηματική εσωστρέφεια και η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα στις 19/1 μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση σε ένα προσωπικό/αισθηματικό σου ζήτημα. Αν προκύψει μία νέα γνωριμία κοντά στις 19/1 κάνε υπομονή μερικές ημέρες μέχρι να απομακρυνθεί η Αφροδίτη από τον Ποσειδώνα και έτσι να είναι πιο εύκολο να βγάλεις τα συμπεράσματά σου σχετικά με αυτή. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει ένα διάστημα με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ. Στις 28/1 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως ο Ιανουάριος φεύγοντας μπορεί να φέρει ένα πολύ καλό δώρο για την προσωπική σου ζωή!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος φέρνει καλά νέα πρωτίστως για την επικοινωνία καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη στις 2/1 θα βοηθήσει στην καλύτερη ροή συζητήσεων και συναντήσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα είναι πολύ πιθανόν να ξεμπλοκάρουν κάποια σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα όμως δεν υπήρξε ευκαιρία να τα υλοποιήσετε. Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά αυτό το μήνα καθώς και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φέρνουν συναντήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς και γνωστούς.

Αν είσαι ελεύθερος κατά τη διάρκεια επαφών και συναντήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως κατά τα μέσα του μήνα ίσως να συναντήσεις μία δυσκολία στις αποφάσεις και τις κινήσεις σου. Στις 19/1 η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα συναντήσει μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αυτή η όψη θα δημιουργήσει διλήμματα, σύγχυση και μπερδεμένα συναισθήματα. Αν κάνεις μία γνωριμία κοντά στις 19/1 θα χρειαστεί να της δώσεις χρόνο ώστε να εξελιχθεί και να μη βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα δημιουργήσουν εσωστρέφεια για εσένα και το ταίρι σου, η οποία θα είναι απαραίτητη ύστερα από ένα έντονα κοινωνικό διάστημα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στις 28/1 μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο από το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία γνωριμία που έχεις κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος φέρνει καλά νέα καθώς στις 2/1 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά η επικοινωνία θα αρχίσει να λειτουργεί πολύ βοηθητικά για μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 22/1 κάνει επιτακτική την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και είναι αυτή στην οποία θα επενδύσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τον κοινό χρόνο που θα έχεις με το σύντροφό σου καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα για εσάς και να έρθετε συναισθηματικά ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις σταθερά βήματα στην προσωπική σου ζωή.

Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω η διάθεση σου θα γίνει περισσότερο εξωστρεφής και είναι πολύ πιθανό να «αναζητήσεις» ένα πρόσωπο το οποίο πιθανόν να βρίσκεται σε μία κοινή παρέα. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε γνωριμίες και επαφές που θα έχεις τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 23/1 και μετά οι ημέρες θα είναι έντονα επικοινωνιακές και με αρκετές προτάσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στον Ταύρο στις 28/1, κάνει τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου εξαιρετικά ευνοϊκές και τυχερές για τον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος μπαίνει «με το δεξί» καθώς την δεύτερη κιόλας ημέρα του ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε ένα διάστημα το οποίο πιθανόν να έφερε αρκετές παρανοήσεις και εντάσεις κατά τη διάρκεια συναντήσεων και συζητήσεων. Τα καλά νέα βέβαια για εσένα δεν σταματούν εδώ, καθώς στις 4/1 φεύγει και ο Άρης από το ζώδιό σου και περνά στον Αιγόκερω αφήνοντας σε ησυχία τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Σταδιακά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιανουαρίου θα αρχίσεις να παρατηρείς πως θα δημιουργείται ένα καλύτερο κλίμα με καλύτερη διάθεση και περισσότερη ηρεμία σε συναντήσεις και συζητήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Αυτός ο μήνας θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο έως τις 22/1 φέρνοντας εύνοια στον αισθηματικό τομέα. Το διάστημα που θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή είναι όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (19/1), η οποία μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένα συναισθήματα και μία «θολή» κατάσταση σε μία γνωριμία ή μια προσωπική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις μία γνωριμία το παραπάνω διάστημα, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε αυτή και να μην επενδύσεις συναισθηματικά πριν δεις αν υπάρχουν τα εχέγγυα για να το κάνεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για όμορφες στιγμές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς θα υπάρχει καλύτερη διάθεση και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη (2/1) βελτιώνοντας την επικοινωνία, η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχεις αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 22/1 καταδεικνύοντας πως κάποιες από αυτές τις συναντήσεις θα είναι μυστικές, μάλιστα είναι πιθανό να προκύψει και ένα κρυφό ειδύλλιο ή ακόμα και ένας μυστικός έρωτας! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 14/1 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείς τις σκέψεις, τα συναισθήματά σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις με το σύντροφό σου και αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Μία διέλευση η οποία αξίζει να επισημανθεί γι’ αυτό το μήνα είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο (4/1). Από τη νέα του θέση ο Άρης θα ενισχύσει την ενέργεια σου η οποία χρειάζεται διαχείριση και εκτόνωση, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μεταμορφωθεί σε νεύρα προς πάσα κατεύθυνση! Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο ξεκινά ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Το τρίγωνο της με το Δία στις 28/1 δίνει τύχη στην ημέρα και μπορεί να φέρει από μία νέα γνωριμία μέχρι και μία πολύ καλή εξέλιξη σε μία γνωριμία που ήδη υπάρχει! Η διάθεση σου μετά τις 23/1 θα είναι εντελώς διαφορετική και η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος φέρνει πρωτίστως καλά νέα για την επικοινωνία καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη (2/1) προϊδεάζει για όμορφες συζητήσεις χωρίς παρανοήσεις και παρερμηνείες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπήρξαν ζητήματα που σας απομακρύναν το προηγούμενο διάστημα -ακόμα κι αν αυτά δεν αφορούσαν τη σχέση σας- φαίνεται πως τώρα θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση και να την αφήσετε πίσω σας. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη έως τις 22/1 θα είναι πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών και φίλων και φαίνεται πως μία τέτοια γνωριμία θα κάνει την εμφάνιση της και θα σε απασχολήσει αρκετά.

Στις 19/1 η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει μεγάλες συναισθηματικές προσδοκίες οι οποίες με τη σειρά τους στην πορεία να φέρουν μία απογοήτευση. Αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο εκεί κοντά απόφυγε να επενδύσεις συναισθηματικά και άφησε το χρόνο να καταδείξει αν είναι το κατάλληλο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός και θα φέρει αρκετές επαφές με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον. Προς το τέλος του μήνα (25/1) η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου άξονα (Λέοντα-Υδροχόου) μπορεί να δημιουργήσει μία συναισθηματική πίεση, η οποία θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση ώστε να μην «ξεσπάσει» σε μία σχέση ή μία γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση και κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τις αισθηματικές εξελίξεις! Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη (2/1) καταδεικνύει πως η επικοινωνία θα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία από εδώ και στο εξής χωρίς τα εμπόδια και τις παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν θέλετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια σας τα οποία είχαν αναβληθεί και να κανονίσετε εξόδους και συναντήσεις με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 22/1 είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο στη δουλειά ή να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

Στις 19/1 η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα ενδεχομένως να ωραιοποιήσει ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες συναισθηματικά αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάνεις μία γνωριμία το παραπάνω διάστημα καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο χρόνο μέχρι αυτή να εξελιχθεί και να δεις αν και κατά πόσο είναι αυτό που ζητάς, καθώς στην αρχή τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω οι συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα αρχίσουν να αυξάνονται και πολύ πιθανόν να φέρουν και μία νέα γνωριμία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στον Ταύρο στις 28/1 καταδεικνύει πως οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου θα είναι πολύ ευνοϊκές για τον αισθηματικό τομέα και θα φέρουν καλά νέα.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button