ΓυναίκαΟμορφιά

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει λίγο απαιτητικά για εσένα καθώς μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές όχι μόνο σε μία σχέση αλλά και στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Φαίνεται πως το παρελθόν θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Προσπάθησε να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπήρχαν τότε, να τα συγκρίνεις με αυτά που υπάρχουν τώρα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς η συναισθηματική παρόρμηση θα είναι έντονη.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το μήνα μπορεί να μην έχετε το χρόνο που θα θέλατε για εσάς καθώς φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια ζητήματα με τη δουλειά τα οποία θα σας απομακρύνουν με το ταίρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό το λόγο θα γίνει ακόμα πιο έντονη η ανάγκη να περνάς ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, μιας και φαίνεται πως θα είναι περιορισμένος. Ο Ιανουάριος θα δώσει την αίσθηση της σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως από τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα επαναφέρει αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί, πολύ πιθανό να προκύψει και μία επανασύνδεση. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως το παρελθόν θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις σου και στις επιλογές που θα κάνεις στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά ακόμα και τυχαία πρόσωπο με το οποίο υπάρχει «προϊστορία» και τελικά να αποφασίσετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε καλύπτει, προτίμησε να μην ρισκάρεις κάτι που έχεις φτιάξει στο παρόν για να κάνεις ένα μετέωρο βήμα στο παρελθόν.

Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα για εσάς, να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή μία κοντινή εξόρμηση καθώς και για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτός ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι φιλικός για εσένα αρκεί να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να έρθει κάτι από το παρελθόν θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα και φαίνεται πως θα αυξηθούν περισσότερο προς το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει έντονα συναισθήματα, πάθη αλλά και λάθη, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη διαχείριση των δεδομένων που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είστε παλιοί γνώριμοι και την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει και έντονα συναισθήματα. Αυτά μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε αποδιοργανώσουν, για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις με τη λογική ακόμα και τα ζητήματα της καρδιάς, καθώς αυτό θα είναι σωτήριο για αυτό το μήνα.

Αν υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες και κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία προσωπική σχέση και χρειάζονται συζήτηση, προτίμησε να τα διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου που το έδαφος θα είναι το ίδιο επικοινωνιακό αλλά με λιγότερες πιθανότητες παρεξηγήσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σου μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αυτές θα δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας, αλλά θα ανάψουν ξανά τη φλόγα της σχέσης σας, αρκεί να μην τις αφήσεις να εκτροχιαστούν. Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά και να θυμηθείτε ξανά όλα αυτά που σας έκαναν να ερωτευτείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με ιδιαίτερη έμφαση σε αισθηματικές υποθέσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές αψιμαχίες αλλά και παράπονα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου και να μην έχουν διευθετηθεί ακόμα. Τα γεγονότα του παρελθόντος θα δώσουν δυναμικό παρών μέσα σε αυτό το μήνα και τώρα είναι η ευκαιρία σου είτε να τα διευθετήσεις και να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου είτε να τα αφήσεις να σε «κυνηγούν» κατά καιρούς.

Αυτός ο μήνας ευνοεί πολύ τις επανασυνδέσεις και αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει το παραπάνω σενάριο τότε αυτές οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου. Ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για να υπάρξει επικοινωνία και καλή διευθέτηση για μία αισθηματική υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν θα έχεις τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει επικοινωνιακή ευκολία στην προσέγγιση παλαιότερων αισθηματικών υποθέσεων.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας όμως οι απαιτήσεις του δεν θα αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αλλά τα εργασιακά όπως και την καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να σε απομακρύνουν το σύντροφό σου. Κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν.

Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πρακτικές λεπτομέρειες όπως παραδείγματος χάριν την ώρα που έχεις κανονίσει να περάσεις να πάρεις το σύντροφό σου ή έχετε κανονίσει να συναντηθείτε έξω, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα παλιό σου σύντροφο. Το να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που ήταν σημαντική για εσένα αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στο παρελθόν, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα και πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν, καθώς και στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με αισιοδοξία για εσένα και βασικό ρόλο για αυτή θα παίξουν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, τα φλερτ που θα έχεις αλλά και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Γενικά αυτός ο μήνας, δείχνει πως οι αισθηματικές σου ανάγκες και το τι ζητάς από ένα σύντροφο θα αλλάξει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό μέσα σε αυτές τις αναθεωρήσεις και τις επαναξιολογήσεις να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει αυτό το διάστημα τελικά δεν σου ταιριάζει και ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο στο παρελθόν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Τέτοιου είδους διλήμματα και σκέψεις θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα σχέση με έναν παλιό γνώριμο. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα, εκπλήξεις αλλά και φλερτ στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να επανέλθουν κάποια γεγονότα από το παρελθόν τα οποία μπορεί να μην αφορούν ακριβώς εσάς αλλά πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος. Γενικά αυτός ο μήνας δημιουργεί μία δυσκολία στην επικοινωνία. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το τι λες αλλά και κυρίως τον τρόπο που το λες, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Προς το τέλος του μήνα, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κατασταλάξεις όσον αφορά μία επιλογή στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινά με εσωστρέφεια για εσένα, όμως αυτή ακριβώς η εσωστρέφεια θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες και να σκεφτείς τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Οι επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως για να κάνεις τη σωστή επιλογή θα πρέπει πρώτα να έχεις αφουγκραστεί τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και ύστερα να δεις αν ταυτίζονται με ενός προσώπου που είτε θα έρθει από το παρελθόν είτε θα εμφανιστεί τώρα μπροστά σου.

Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να έχει ασυνεννοησία και κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάτι που θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για επανασύνδεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου στο σπίτι μακριά από «φασαρία», κόσμο και λοιπές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για εσάς αυτό το μήνα. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν να επηρεάσουν τη διάθεσή σου στο παρόν και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Μάλιστα αν κάποια από αυτά εμφανιστούν ξανά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα διευθετήσεις οριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα, όμως θα έχει και ευκαιρίες οι οποίες θα αναθερμάνουν μία γνωριμία η οποία είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα και θα βοηθήσουν να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στην προσωπική σου ζωή. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη αρκετές φορές σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Τα αισθηματικά «μπρος – πίσω» πιθανό να κουράσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις αν δεν έχεις κατασταλάξει και δεν είσαι σίγουρος για αυτές.

Μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου αλλά και κοινών φίλων δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν. Αν αυτή συνάντηση γίνει μετά τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να επικοινωνήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν ή να κάνεις μία εξομολόγηση στο σύντροφό σου και να πεις πράγματα τα οποία ήθελες να του πεις εδώ και καιρό. Θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου και να μπορέσεις να τις καταλάβεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά για εσένα και φέρνει σχέδια που αφορούν την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αυτός ο μήνας δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αρκετές φορές σκέψεις οι οποίες θα σε γυρίσουν πίσω σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος ή θα δημιουργήσουν διλήμματα. Φαίνεται πως το παρελθόν θα δώσει δυναμικό παρών κυρίως σε οτιδήποτε αφορά αισθηματικές υποθέσεις! Το καλό νέο είναι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου με τους οποίους θα μπορείς να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν, τα προσωπικά σου θέματα και να πάρεις μία καλή συμβουλή.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πώς μπορεί και εσύ εύκολα να αλλάξεις γνώμη σχετικά με μία επιλογή σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων. Για αυτό το λόγο -αν είσαι ελεύθερος- μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα και να υποσχεθεί πράγματα τα οποία θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Μία επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα παρερμηνευθούν είτε από εσένα είτε από το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις να προσεγγίσεις τα ζητήματα που θα χρειαστούν διευθέτηση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου καλή χρονιά! Διατηρείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Ιανουάριο καθώς πολλά από τα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Γενικά αυτός ο μήνας, μιλάει για ένα ξαφνικό έρωτα ή μία συνάντηση η οποία θα εγείρει έντονα συναισθήματα. Πολύ πιθανό αυτή η συνάντηση να σχετίζεται με ένα πρόσωπο ή μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. Αν θέλεις να υπάρξει μία επανασύνδεση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να το προσπαθήσεις, μιας και το παρελθόν θα έχει εξέχουσα θέση και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής αλλά και τις αποφάσεις σου.

Ο Ιανουάριος αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν το κλίμα συναντήσεων και ραντεβού. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν εσένα και το ταίρι σου και έρχονται από το παρελθόν, κυρίως αν υπάρχουν και κάποια παράπονα μεταξύ σας. Οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως θα αλλάξουν για αυτό το μήνα, κάτι που μπορεί να φέρει πρακτικές αλλαγές στη σχέση με το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει νέα δεδομένα ή θα σε οδηγήσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα, ενδεχομένως να ξυπνήσουν συναισθήματα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο και μία σχέση του παρελθόντος. Η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο σε αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και στις διευθετήσεις θεμάτων που έρχονται από το παρελθόν. Λόγω του ότι θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός κάποιες στιγμές μπορεί να παρασυρθείς σε αμετροέπεια, γι’ αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να θυμάσαι πως «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποια «μελανά» σημεία τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Μην κρατάς παράπονα μέσα σου καθώς αν τα επικοινωνήσεις προς το ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο να αναγνωριστούν και να διευθετηθούν. Αν κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου τότε αυτός ο μήνας θα κυλήσει ευχάριστα για εσάς, χωρίς εντάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και η επικοινωνία θα είναι αυτή που θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αλλά και αισθηματικές προσεγγίσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μιλά για μία ξαφνική γνωριμία ακόμα και έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου πάρει την καρδιά κατά τη συνάντηση σου με φίλους ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Ο Ιανουάριος, μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές υποθέσεις από το παρελθόν στο παρόν, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να δεις αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε αυτές κι αν μπορεί κάτι να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο τώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια διλήμματα τα οποία θα αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή, μιας και θα υπάρχει τάση να ειπωθούν πράγματα «εν τη ρύμη του λόγου», τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Παρόλα αυτά αν υπάρχει καλή διάθεση μεταξύ σας είναι σίγουρο πως τυχόν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα βρουν τρόπο να διευθετηθούν και δεν θα επισκιάσουν το κλίμα στη σχέση σας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button