Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ναντ: Η διαδικασία των πέναλτι που έστειλαν τους Πειραιώτες στον τελικό του Youth League

O Ολυμπιακός επικράτησε της Ναντ 3-1 στα πέναλτι, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Υouth League, με την διαδικασία να προσφέρει τρομερές συγκινήσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τρομερή πρόκριση σε βάρος της Ναντ στον μεταξύ τους ημιτελικό για το Youth League, με την Κ19 των «ερυθρόλευκων» να κερδίζει 3-1 τη γαλλική ομάδα στα πέναλτι, αφού ο αγώνας οδηγήθηκε στην Ρωσική ρουλέτα μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Με την… αύρα από την πρόκριση της αντρικής ομάδας οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να κερδίσουν την Ναντ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να διεκδικούν τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους, σε ένα παιχνίδι σταθμό για τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πέναλτι ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν πιο έτοιμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός στον τελικό του Youth League θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Πόρτο – Μίλαν.

To άρθρο Ολυμπιακός – Ναντ: Η διαδικασία των πέναλτι που έστειλαν τους Πειραιώτες στον τελικό του Youth League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button