ΓυναίκαΜόδα

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία κοινή τους δημόσια εμφάνιση πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/4 με μια ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια έδειχνε να είναι ιδιαίτερα αγαπημένο και κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε η μέρα που θα ανακοίνωναν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, τα σύννεφα στο γάμο τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και καιρό. Μάλιστα, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κολωνάκι και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, τελικά αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση είναι να πάρουν διαζύγιο.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ να εμφανίζονται μαζί ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου με το Στέφανο Κορκολή και είχαν φωτογραφηθεί χαμογελαστοί στο φακό.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button