ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Γούναρης: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Δημήτρη Κόκοτα 10 ημέρες πριν από το καρδιακό επεισόδιο

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο γνωστός μουσικός παραγωγός, Αντώνης Γούναρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κόκοτα και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Μάλιστα, ο Αντώνης Γούναρης αποκάλυψε πως πριν μπει στο νοσοκομείο ετοίμαζαν κάτι μαζί.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένα ευγενικό παιδί, πολύ φιλικό. Συνεργαζόμουν με τον πατέρα του κι έτυχε να συνεργαστώ και με τον γιο. Αυτήν την περίοδο θα ετοιμάζαμε ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του και βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Άνοιξα λοιπόν να δω τι έγινε και συγκλονίστηκα» είπε αρχικά ο Αντώνης Γούναρης.

«Θέλω να πάρω τηλέφωνο να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει και προσπαθώ να βρω άνθρωπο να μου πει τα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικό του. Ελπίζω ο άνθρωπος να τα βγάλει πέρα γιατί είναι και δυνατό παιδί. Και ελπίζω να το ξεπεράσει. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα που αφήσαμε στη μέση», πρόσθεσε ο Αντώνης Γούναρης,.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν βρεθεί 10 ημέρες πριν πάθε το έμφραγμα.

«Είχε βγει στις εκπομπές, είχε κάνει come back και ήταν ενεργός. Ξαφνικά κατέρρευσε αλλά ελπίζω να είναι περαστικό. Δε μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button