ΓυναίκαΜόδα

«Σασμός» – Τετάρτη: Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, Επεισόδιο 109

Στη φυλακή η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειας του.

Εκείνος ωστόσο δε φαίνεται να πείθεται. “Ήθελες να με σκοτώσεις. Το προσπάθησες πάρα πολύ. Γιατί να σε πιστέψω τώρα;” της λέει. Στο μεταξύ η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός.

Την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη για όσα έμαθε. Λίγο αργότερα ο Αντώνης ζητά από την γιαγιά βοήθεια για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του.

Της λέει να τον πάρει τηλέφωνο και να του πιάσει την κουβέντα ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν το σημείο όπου εκπέμπει το κινητό του τηλέφωνο. Την ίδια ώρα η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, όταν της επισημάνει πως για το χτύπημα προς τον Γιακωβάκη μπορεί να κατηγορήσουν εκείνον.

Η καπετάνισσα αναλαμβάνει και πάλι δράση και κατευθύνεται προς το τμήμα. Παράλληλα η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ.

Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και της Σάντρας μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει ούτε τις προθέσεις της τελευταίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button