ΓυναίκαΜόδα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση «προκλητικοί ομοφυλόφιλοι» που είχε πει και παραξηγήθηκε

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 17 Απριλίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με μία δήλωση που είχε κάνει πριν χρόνια για τους ομοφυλόφιλους και η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Να σε ρωτήσω κάτι, βρε Μιχάλη… είπες νωρίτερα ότι γυρίζεις μία ταινία για την κακοποίηση των γυναικών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για τις γυναίκες, για τους ομοφυλόφιλους, ψηφίστηκε και ένα νομοσχέδιο πρόσφατα. Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις πει και τα οποία ίσως πλήγωσαν κάποιες ομάδες ανθρώπων;» ήταν η ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Εγώ κάποτε μίλησα το 2008 στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Παρεξηγημένος άνθρωπος είμαι…Είχα ονομάσει κάπως άκομψα τους ομοφυλόφιλους προκλητικούς… Τι εννοώ «προκλητικοί»; Αυτοί που έχουν κακή συμπεριφορά, όταν ο άλλος είναι απαξιωτικός και υβριστικός απέναντί σου. Αυτό εννοούσα και παρεξηγήθηκε» απάντησε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συνέχισε: «Είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι, κάποιες φορές ξεχνιέμαι ότι είμαι στην τηλεόραση».

«Εγώ έχω υπερασπιστεί στη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους. Έπαιζα ξύλο για να μην τους πειράζουν. Πάντα ήμουν υπέρ της ισότητας. Φυσικά και έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα. Εγώ γεννήθηκα το ’65. Όταν ζεις από μικρός με αυτό το δηλητήριο, θεωρώ ότι έχω σταθεί αξιοπρεπώς», συμπλήρωσε ακόμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button