Αθλητικά

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, στην Αρχιεπισκοπή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για να δω τον Αρχιεπίσκοπο στην έδρα του, στη φιλόξενη Αρχιεπισκοπή και ευγνωμονώ τον κ. Μητσοτάκη για την πρόσκληση να συμμετάσχει στο Συνέδριο για τους Ωκεανούς», δήλωσε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας. Επισήμανε, μάλιστα, ότι του δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρει το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο Σαρακοστής και χαρούμενο, ειρηνικό ‘Αγιο Πάσχα.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος πρωτίστως καλωσόρισε τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τόνισε: «Χαίρομαι που σας έχουμε κοντά μας για τις δραστηριότητές σας και τα μεγάλα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Είναι καλό να συναντιόμαστε συχνότερα και να ανταλλάσσουμε απόψεις».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την Αθήνα κατόπιν πρόσκλησης της ελληνικής κυβέρνησης να παραστεί και να απευθύνει την κεντρική ομιλία στο 9ο Διεθνές Συνέδριο «Our Ocean», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button