ΓυναίκαΜόδα

Θοδωρής Μαροσούλης: Ο θυελλώδης έρωτας με την Ελεονώρα Μελέτη, το μοντέρνο σπίτι στην Πεντέλη και οι αδελφές του

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Θοδωρής Μαροσούλης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, όπως και η παρουσιάστρια, η οποία αν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αποφεύγει τις εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, καθώς θέλει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε και στο νοσοκομείο για τον σύζυγό της.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης υπεβλήθη σε χειρουργείο μετά από τραυματισμό που είχε στο πόδι και η παρουσιάστρια ήταν δίπλα του. Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου ο οποίος χειρουργήθηκε χθες και ξέρεις τώρα πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν μέσα οι νοσοκόμες, φέρνει το παυσίπονο μετά το αντιφλεγμονώδες, δεν τα βάζεις όλα μαζί να κοιμηθούμε λίγο, δεν το έχω καταλάβει αυτό με τις δόσεις».

Λίγες μέρες πριν, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει στο Instagram ένα story που δείχνει τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες. Χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του συζύγου της, έγραψε: «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».

Ο Θοδωρής Μαροσούλης προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορία στο θέατρο και τις θεατρικές παραγωγές. Είναι υπεύθυνος των Marossoulis Productions. Επίσης λατρεύει το αθλητισμό όπως και η γυναίκα της ζωής του.

Η γνωριμία και ο θυελλώδης έρωτάς τους

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά όταν η παρουσιάστρια πήγε να παρακολουθήσει μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά στο θέατρο, στην οποία παραγωγός ήταν ο μελλοντικός σύζυγός της. Το φλερτ υπήρχε στον αέρα και λίγο αργότερα οι δυο τους κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει ότι μετά την πρώτη τους έξοδο γνώριζε πως ο Θοδωρής… ήταν ο άντρας που θα παντρευόταν και θα περνούσε το υπόλοιπό της ζωής της μαζί του!

«Το ένιωσα από το βλέμμα του… από την πρώτη στιγμή» είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια.

«Όταν γνώρισα τον Θοδωρή, στο δεύτερο ραντεβού, πάω πάνω στη μαμά μου -που δεν το κάνω ποτέ- και της λέω “Θα βγω”. Μου λέει “Με ποιον”; Λέω “Με τον πατέρα των παιδιών μου και τον άντρα που θα παντρευτώ”. Στο δεύτερο ραντεβού. Το είπα και στον Θοδωρή κάποια στιγμή. Μια φορά είχαμε βγει να φάμε. Συναντηθήκαμε σε μια παρέα τυχαία, μιλήσαμε.. μιλήσαμε πολλή ώρα όμως, μιλάγαμε μόνο μεταξύ μας, δεν υπήρχαν οι άλλοι και μετά από πέντε μέρες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της γιατί ξεχώρισε τον Θοδωρή, η παρουσιάστρια του Mega είχε αποκαλύψει: «Δεν τον ξεχώρισα εγώ, αυτός με ξεχώρισε. Είχε σπάνια χαρακτηριστικά: είχε ευθύτητα και ειλικρίνεια σε όλα, ήταν πολύ ξεκάθαρος από την αρχή, υπήρχε ροή, απίστευτη επικοινωνία και μια τρομερά μεγάλη αίσθηση οικειότητας. Ένιωθα ότι τον ήξερα χρόνια. Περίμενα να κάνει κάτι άστοχο και δεν το έκανε. Περίμενα να πει κάποια βλακεία και δεν την έλεγε. Ήταν όλα σωστά. Είναι αρσενικό παλαιάς κοπής, έχει ήθος, αρχές και έναν υπέροχο τρόπο να αναλαμβάνει ευθύνες και να χειρίζεται καταστάσεις. Και σίγουρα στο υποσυνείδητο παιχνίδι εξουσίας που μπορεί να παίζω και εγώ μερικές φορές με τις σχέσεις μου, δεν έχω καταφέρει να κερδίσω ακόμη.»

Ο ερχομός της κόρης τους, Αλεξάνδρας

Μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης, η Ελεονώρα Μελέτη έμεινε έγκυος στην κόρη της Αλεξάνδρα. Τον Δεκέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και τον Απρίλη του 2018 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Η Αλεξάνδρα αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους και από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή επισφράγισε τον έρωτά τους. Μπορεί ο ερχομός ενός παιδιού να αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση ενός ζευγαριού, ωστόσο οι δυο τους δέθηκαν και ερωτεύτηκαν ακόμη περισσότερο.

Ο θρησκευτικός γάμος – έκπληξη με την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης την Παρασκευή 30/6 του 2023 έζησαν μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους! Το ζευγάρι βάφτισε την 5χρονη κόρη του Αλεξάνδρα και στη συνέχεια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου προς έκπληξη όλων.

Το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αλεξάνδρα-Ωκεανίς, ενώ νονές της ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η αγαπημένη φίλης της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Ο θεατρικός παραγωγός εκείνη την ημέρα ζήτησε αυθόρμητα από τη γυναίκα της ζωής του να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, επιλέγοντας το κομμάτι «Always Remember Us This Way». Αμέσως μετά, η νύφη χόρεψε με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Να θυμίσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2017 στο Δημαρχείο Εκάλης λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κόρη τους.

Τι έχει πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον άντρα της

Τον Μάρτιο του 2023 η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Έλεος” του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια. Εκεί μίλησε μέσα σε όλα για τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

«Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο, είναι και ερωτεύσιμος ο μπαγάσας. Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε ένα χρόνο μαζί, στους δύο μήνες έμεινα έγκυος. Παντρευτήκαμε για γραφειοκρατικούς λόγους καθαρά. Δεν έκανα ούτε γάμο, ούτε event, το κάναμε μόνο για να βγει η κόρη μας με το επίθετο του μπαμπά.

Την κόρη μου την λένε Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άντρας μου. Στην επιχειρηματολογία όταν του το είπα, είπα ότι θέλω δύο ονόματα. Το Αλεξάνδρα το είχαμε αποφασίσει πριν καν την δούμε γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε επειδή του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί αλλά και επειδή εκφράζει και την θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω» αποκάλυψε η Ελεονώρα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της.

Η ίδια τόνισε: «Περνάω τον άντρα μου περίπου 4,5 χρόνια. Δέχτηκα αμέτρητα σχόλια. Μου έγραφαν τρελά πράγματα κάτω από φωτογραφίες. Σχολίαζαν και τον Θοδωρή και εμένα. “Σίτεψες, γέρασες, πω πω τι κάνει το μακιγιάζ, τέρας είσαι. Δεν με απασχολούν όμως, ίσα ίσα προσπαθώ τι μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος που στο ελεύθερό του χρόνο θα μπει και θα στάξει φαρμάκι».

Τι έχει πει ο Θοδωρής για την Ελεονώρα

Σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Μαροσούλης όταν ρωτήθηκε για το ποια πρόσωπα συμβουλεύετε για θέματα δουλειάς αποκάλυψε την γυναίκα του.

«Την αγαπημένη μου γυναίκα, αυτή τη μοναδική προσωπικότητα, που πάντα τη ρωτάω και παρόλο που στο τέλος πάντα μου λέει «εσύ ξέρεις», εγώ τη ρωτάω. Όνειρό μου και επιθυμία μου είναι κάποια στιγμή να μπορέσει να εμπλακεί πιο ενεργά με τις παραγωγές.

Προς το παρόν επιλέγει και δίνει χώρο και χρόνο ακόμα στη τηλεόραση, αν και της έχω ζητήσει πολλές φορές, αν το νιώσει και η ίδια, να την αφήσει. Μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Η Ελεονώρα έχει άποψη, έχει απήχηση, μεταφράζει έργα σε πολλές γλώσσες. Η πένα και το μυαλό της Ελεονώρας είναι σπάνιο και δεν το λέω επειδή είναι ο άνθρωπός μου.

Δεν ξέρω πόσους τέτοιους μπορεί να έχουμε, οι οποίοι να μπορούν να το κάνουν αυτό. Και ξανά λέω, δεν το λέω επειδή είναι η γυναίκα μου. Το κορίτσι αυτό έχει άστρο».

Η πολύχρονη σχέση με την Ρούλα Σταματοπούλου

Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας πριν γνωρίσει την Ελεονώρα Μελέτη είχε για πολλά χρόνια σχέση με την μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη. Τότε, παρότι ο κύκλος τους γνώριζε πως οι δυο τους προσπαθούσαν να γίνουν γονείς, εκείνος αμέσως μετά τον χωρισμό του έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη, Ελεονώρα Μελέτη.

Οι αδελφές του

Ο Θοδωρής με την αδελφή του, Ιωάννα Μαροσούλη στο Panik Concert 2023

Ο Θοδωρής Μαροσούλης έχει δύο αδελφές που τις λατρεύει, την Ιωάννα Μαροσούλη και την Θεοδώρα Μαροσούλη.

Η Ιωάννα Μαροσούλη κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είναι σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πριν λίγο καιρό η ξαδέλφη του, Έφη Μαροσούλη είχε τα γενέθλιά της όπου το  παρών έδωσαν πολλοί celebrities. Δείτε ΕΔΩ.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης έχει δύο υπέροχους γονείς, οι οποίοι, όπως φαίνεται, διατηρούν άριστη σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη. Στο παρελθόν μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους followers της τα φαγητά της πεθεράς της, Αλέκας ενώ επίσης, ο φακός έχει απαθανατίσει την παρουσιάστρια σε κοινή της έξοδο με τον σύζυγό της και τον πεθερό της, Δημήτρη Μαροσούλη, ο οποίος είναι γνωστός θεατρικός παραγωγός.

Το μοντέρνο σπίτι στην Παντέλη

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μένει με τη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη και την κόρη τους σε ένα μοντέρνο σπίτι στην Παντέλη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει δώσει μια γεύση από το σπίτι τους, μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Κατά καιρούς μας έχει βάλει στην κουζίνα, στο σαλόνι αλλά και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της Αλεξάνδρας.

Θα έλεγε κανείς ότι το στυλ της διακόσμησης που έχει επιλέξει το ζευγάρι είναι το σκανδιναβικό σε ουδέτερες αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό και καθαρό περιβάλλον.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button