Τεχνολογία

Κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του «πλυντηρίου» στοιχηματισμού, καθώς, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Η Δίκη στο Open», ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, διερευνά εγκληματική οργάνωση, η οποία «ξέπλυνε» τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ(!) μέσω παράνομου στοιχηματισμού.

Πρόκειται για την υπόθεση, για την οποία συνέταξε πόρισμα ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, με αφορμή τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος έχει στα χέρια του το 200 σελίδων πόρισμα της Αρχής Ξελύματος, με τουλάχιστον 60 εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, παράγοντες και επιχειρηματίες και διερευνά το βαθμό συμμετοχής και το ρόλο τους σε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις.

Παράλληλα, ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που μελετά την άσκηση ποινικών διώξεων για την ελληνική εμπλοκή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, προχώρησε σε κίνηση-«βόμβα». Ζήτησε την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών νέων προσώπων, που προέκυψαν από την έρευνα τουλάχιστον 30 εμπλεκομένων στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button