Τεχνολογία

Ανατροπή στην υπόθεση ντόπινγκ – Zougla

Λίγο μετά τις 19:30 έγινε γνωστό ότι η UEFA με επίσημη ενημέρωσή της προς την ΕΠΟ διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας.

Από το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εξελίσσεται  ένα θρίλερ σχετικά με αυτήν την υπόθεση, μετά από σχετικό δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ανευρέθη θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα παίκτη, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή της γαλανόλευκης στον αγώνα με τη Γεωργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως άρχισαν οι εικασίες και τα σενάρια με διαφορές πηγές να αναφέρονται σε τουλάχιστον 10 ονόματα διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατά τις πληροφορίες αυτές είχαν ελεγχθεί πριν τον αγώνα με το Καζακστάν και μετά τον αγώνα στην Τιφλίδα.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Κυριάκος Θωμαΐδης με προσωπική του παρέμβαση διέψευσε κατηγορηματικά πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκες θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Εν τέλει μερικές ώρες αργότερα υπήρξε λήξη συναγερμού, καθώς όπως προαναφέραμε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το εν λόγω θέμα.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button