Αθλητικά

Άρης για Blue Horizon: «Mην ταξιδέψετε ξανά με πλοία της εταιρίας» – «Αν δεν υπήρχαν βίντεο, η δολοφονία θα περνούσε ως ατύχημα»

Ο θάνατος ενός 36χρονου ανθρώπου μετά από σπρώξιμο στον καταπέλτη πλοίου της Blue Horizon, έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Ο Α.Σ. Άρης κάνει λόγο για δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη και εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατό του, ενώ καλεί τους οπαδούς της ομάδας “να μην ξαναχρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες τους την εν λόγω εταιρεία”.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης

Ένα αθλητικό σωματείο και δη ο ΑΡΗΣ δεν έχει μόνο αθλητική υπόσταση, αλλά και κοινωνική. Έτσι, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και τα αφτιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, εκτός γηπέδων.

Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τον τραγικό θάνατο του 36χρονου βιοπαλαιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο, σπρώχθηκε στη θάλασσα από μέλη του Blue Horizon της Attica Group με αποτέλεσμα να πνιγεί. Δεν το χωρά ο νους, όπως δε χωρά και το γεγονός ότι αν δεν υπήρχαν βίντεο, αυτή η δολοφονία θα περνούσε ως ατύχημα.

Πού οδεύουμε ως ανθρώπινο είδος; Στο σημείο που τείνει να γίνει χειρότερος ο χαρακτηρισμός «άνθρωπος» από τον χαρακτηρισμό «ζώο» που χρησιμοποιούμε μειωτικά; Μας έχουν αλλάξει τόσο η οικονομική κρίση, ο Covid και ό,τι βάλει ο νους, ή αυτά ήταν που έβγαλαν στην επιφάνεια αυτό που πραγματικά είμαστε;

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δηλώνει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την τραγωδία που συνέβη και καλεί τους φίλους του συλλόγου να μην ξαναχρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες τους την εν λόγω εταιρεία. Περιμένουμε, δε, την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

To άρθρο Άρης για Blue Horizon: «Mην ταξιδέψετε ξανά με πλοία της εταιρίας» – «Αν δεν υπήρχαν βίντεο, η δολοφονία θα περνούσε ως ατύχημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button