Περιβάλλον

Παρί Σεν Ζερμέν: Υπογράφει τις επόμενες ημέρες το νέο συμβόλαιο ο Ζαΐρ-Εμερί

Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το έντονο ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα, απέρριψε τη νέα πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την ανταλλαγή του Πορτογάλου σταρ με το νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η διοίκηση της Παρί είναι κατηγορηματική πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον 17χρονο Γάλλο διεθνή μέσο και μάλιστα συμφώνησε με τον ατζέντη του για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου, του πρώτου επαγγελματικού, έως το καλοκαίρι του 2029, επεκτείνοντας κατά τέσσερα χρόνια τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Τη φετινή σεζόν ο Εμερί έχει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο διάσημος Πορτογάλος μάνατζέρ του, Χόρχε Μέντες, ταξιδεύει σήμερα στο Παρίσι για να συζητήσει με τη διοίκηση τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο νεαρός άσος συμφώνησε σε όλα και από την Παρασκευή, όταν θα γίνει 18 ετών, θα είναι σε θέση να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, όπως προβλέπει ο μεταγραφικός κανονισμός της FIFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button